CIÚ CIÚ

CIÚ CIÚ – økologisk vin

Ciú Ciú startede i 1970 som en mindre vingård med fokus på kvalitet og respekt for jorden. Selvom produktionen er øget betydeligt siden da, er familiens grundholdning fortsat intakt. Således er produktionen udelukkende økologisk i dag.

Ejendommen og vinmarkerne er beliggende i den frodige Le Marche region. Området anses for at udgøre hjertet i Rosso Piceno Superiore, Falerio dei Colli Ascolani og Offida DOC vin regionerne.

 

Produktionen ledes i dag af brøderne Massimiliano og Walter Bartolomei.
I de seneste årtier er der anvendt mange ressourcer på at frembringe første klassesvin og kvaliteten af Ciu Ciu’s forbedres da også kontinuerligt.

Grundlæggende har familiens holdning været at en fin vine bliver til på vinmarken, ikke i vinkælderen. Grundlaget for en hver god vin er en høj kvalitet på druerne.

 

Se vores vine fra Ciú Ciú

 

Table Reservation