Description
ROSSO AMABILE- Gualtieri Lambrusco dell’ Emilia
Produktionssted:
Cantina Sociale di Gualtieri er en sammenslutning af flere mindre vinhuse i provinsen Reggio Emilia, som har produceret denne vidunderlige Lambrusco.
Kunstneren som har designet etiketten hedder Ligabue.
Druesort:
Lambruscoen er lavet på druerne: Salamino, Maestri, Marani, Ancellotta
Vintype:
Mousserende rubinrød farve let skummende, rund frugtagtig med en afbalanceret sødme.
Høst:
–
Fremstilling og lagring:
Fermentering som med rødvine efter Maceration metoden, hvor når gæringen er standset kan producenten vælge at lade mosten blive et stykke tid sammen med skallerne. Denne proces kaldes macération og har til formål at udtrække ekstra farve og tannin.
Produktionstørrelse:
–
Alkoholprocent:
8%
Hvad passer vinen til?:
Vinen er velegnet som aperitif, og til en sommerdag på terrassen.
Serveringstemperatur:
Vinhuset anbefaler serveringstemperatur på ca. 14° – 15° , vi foretrækker at vinen serveres ved 7°-8° som andre mousserende vine.
Drikkeklar/opbevaring:
Vinen er drikkeklar nu, skal drikkes når den er åbnet, og kan ikke stå på køl til dagen efter, så mister den sin mousserende skummende effekt.
Reviews
There are no reviews yet.