Description
Produktionssted:
Vinen kommer fra Marche-regionen i Midt-italien.
Druesort:
Vinen er lavet på 1/3 Merlot, 1/3 Sangiovese og 1/3 Barbera.
Vintype:
Et enkelt og stærkt produkt, men lys og harmonisk til ganen. Varm lilla farvet med rubinfarvet nuancer, det har en duft af kirsebær og røde frugter. Det er her lykkedes at bringe friskhed og smag af disse solforkælede druer ind vinen.
Høst:
Druerne høstes i sidste halvdel af oktober.
Fremstilling:
Traditionel gæring med skallerne. Vinen ligger 6 mdr. på ståltanke.
Produktionstørrelse:
–
Alkoholprocent:
14,5%
Hvad passer vinen til?:
Vinen kan matche de fleste kødretter, og er en fortrinlig bøf-vin.
Serveringstemperatur:
Bør serveres ved ca. 18° – 20°
Drikkeklar/opbevaring:
Vinen er drikkeklar, kan dog gemmes i op til 10 år.
Reviews
There are no reviews yet.