Description
Produktionssted:
Vinen kommer fra Marche-regionen i Midt-italien.
Druesort:
Vinen er lavet på 100% Montepulciano. Vinen har et violet skær og dufter af vanille. Vinen er meget blød og rund i smagen.
Vintype:
Kvaliteten er meget afhængig af klimaet og marken. Det bestemmer sukkerindholdet, syren, PH-værdien, farven og aromaen i vinen. Kun når dette er optimalt, får man de bedste druer.
Høst:
Druerne håndplukkes sidst i oktober.
Fremstilling:
30% af vinen kommer på ”barrique” (store fade) og 70% af vinen kommer i små træfade i ca. 12 mdr., herefter 6 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.
Produktionstørrelse:
ca. 13.000 flasker pr. år.
Alkoholprocent:
15,0%
Hvad passer vinen til?:
Klassisk Italiensk rødvin, der kan matche de fleste kødretter, og er en fortrinlig bøf-vin.
Serveringstemperatur:
Bør serveres ved ca. 18° – 20°
Drikkeklar/opbevaring:
Vinen er drikkeklar, kan dog gemmes i op til 10 år.
Reviews
There are no reviews yet.