Description
Produktionssted:
Vinen kommer fra Marche-regionen i Midt-italien.
Druesort:
Vinen er lavet på 70% Montepulciano og 30% Sangiovese.
Vintype:
Hos Ciù Ciù har man søgt efter den bedste kvalitet på vinbjerget og i kælderen og det beviser denne vin af druerne Montepulciano og Sangiovese.
Høst:
Druerne håndplukkes i sidste halvdel af oktober.
Fremstilling:
Traditionel gæring med skallerne. Vinen ligger 12 mdr. på egetræsfade. Herefter 6 mdr. på flaske inden frigivelse til salg.
Produktionstørrelse:
ca. 50.000 flasker pr. år.
Alkoholprocent:
14,0%
Hvad passer vinen til?:
Vinen kan matche de fleste kødretter, og er en fortrinlig bøf-vin.
Serveringstemperatur:
Bør serveres ved ca. 18° – 20°
Drikkeklar/opbevaring:
Vinen er drikkeklar, kan dog gemmes i op til 10 år.
Reviews
There are no reviews yet.