Description
Produktionssted:
Vinen kommer fra Marche-regionen i Midt-italien.
Druesort:
Vinen er lavet på 70% Montepulciano og 30% Cabernet.
Vintype:
Elegant og fylding rødvin..
Høst:
Håndplukkes i slutningen af september for Cabernet og slutningen af oktober for Montepulciano.
Fremstilling:
Gæring i 24 mdr. på egetræsfade. Efter aftapning lagring i yderligere 12 mdr. inden frigivelse til salg.
Gæring i 24 mdr. på egetræsfade. Efter aftapning lagring i yderligere 12 mdr. inden frigivelse til salg.
Produktionstørrelse:
–
Alkoholprocent:
15,0%
Hvad passer vinen til?:
Vinen kan matche de fleste kødretter, og er en fortrinlig bøf-vin.
Serveringstemperatur:
Bør serveres ved ca. 18° – 20°
Drikkeklar/opbevaring:
Vinen er drikkeklar, kan dog gemmes i op til 10 år.
Reviews
There are no reviews yet.